Vezetői tanácsadás

Mikor lehet szükség tanácsadóra?

Az első számú vezető gyakran magányos farkasként viszi a céget a hátán. Egyedül van, sokszor nagyon egyedül, így nincs kivel megosztani az örömét, a sikerét, a nehézségeit, kételyeit, pedig időnként neki is szüksége lenne egy jó társra, együttérzésre, együttgondolkodásra, bátorításra.

Az egyszemélyes tulajdonú / irányítású cégeknél általában nagyobb igény van a tanácsadóra, mert hiányzik egy társ. Fontos, hogy ezek a cégvezetők is elmondhassák valakinek azokat az elképzeléseiket, céljaikat, problémáikat, amelyek foglalkoztatják őket. A családot nem szívesen terhelik a céges problémákkal, a barátok, ismerősök pedig nem szakavatottak, és a velük töltött idő inkább a kikapcsolódást, a pihenést szolgálja.

A legjobb, leghatározottabb vezetőknek is szüksége lehet arra, hogy egy - a cégtől független - személy meghallgassa, és a szükséges módon támogassa őket.

Több tulajdonos esetén más jellegűek a problémák. Nem ritka jelenség, hogy régóta elhallgatott dolgok kerülnek a felszínre. Az egyenlőtlen terhelés és felelősség is feszültséget, megtorpanást okoz. Ennek megbeszélése, rendezése előmozdíthatja a kapcsolatokat és így a céget is.  


"Kiereszteni a gőzt" -  felszabadító érzés!

Mert kell valaki, aki segít a mindennapi feszültségek feloldásában.  Ügyfeleink legtöbbször megkönnyebbülnek egy-egy hosszabb beszélgetés, együttlét után, és az új feladataikhoz erőt kapnak tőlünk.

Egymásra hangolva

Tanácsadást többnyire azon ügyfeleink veszik igénybe, ahol cégátvilágítást, cégfejlesztést végeztünk. Fél szavakból is megértjük egymást, ezért is hatékonyabb.